DESIGN

VAL OP MET CREATIVITEIT

Born to create

Als je moeite hebt om je merk op te laten vallen, hoef je je geen zorgen meer te maken, want ik heb de oplossing! Ik begrijp dat het creëren van merkbewustzijn in de competitieve omgeving van vandaag geen gemakkelijke opgave is. Daarom bied ik een verschillende diensten aan die je helpen om je merk zichtbaar en aantrekkelijk te maken. Of je nu flyers, posters of sociale media-ondersteuning nodig hebt, ik kan je helpen.

jouw visitekaartje

Blijf bij mensen in het geheugen hangen met een mooi en duidelijk visitekaartje. 

500 Visitekaartjes

99
99
  • Persoonlijke visitekaartjes
  • Binnen een week
  • Val op bij je relatie
  • Bij te bestellen voor slechts € 34.95

jouw uitingen

Jouw merk moet opvallen! Maar hoe doe je dat? Dat kan met flyers, een poster, social media en nog veel meer. Bekijk wat er allemaal mogelijk is. De prijs is van het digitale bestand, mocht je iets gedrukt willen hebben, dan kan dit in overleg.

Het eindresultaat

Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je merk de aandacht krijgt die het verdient. Bovendien weet ik dat budgettaire beperkingen een uitdaging kunnen zijn bij het uitvoeren van marketingplannen. Daarom zijn mijn prijzen alleen voor digitale bestanden. Als je iets wilt laten afdrukken, kunnen we de opties bespreken en een oplossing vinden die voor jou werkt. Neem contact met mij op en laat je merk opvallen!

DESIGN