Ik ontwerp

Dit ontwerp ik voor jou:

Jouw logo

Ben jij net een nieuw bedrijf gestart of ben je toe aan vernieuwing? Een logo is een enorm belangrijk aspect. Het is de uitstraling van jouw bedrijf! 

Een logo moet uniek, persoonlijk en herkenbaar zijn. Zet jouw bedrijf op de kaart met een gaaf logo. Daar help ik je graag bij.

jouw website

We leven vandaag de dag in een digitale wereld. Omdat we steeds meer afhankelijk worden van het internet voor onze dagelijkse behoeften, moeten ook bedrijven online aanwezig zijn. Jouw website is jouw online etalage en visitekaartje.

Laat mij je helpen om jouw passie aan de wereld te laten zien door een website die echt jouw bedrijf vertegenwoordigt.

design

Jouw merk moet opvallen! Maar hoe doe je dat? Dat kan met flyers, een poster, social media en nog veel meer. Bekijk wat er allemaal mogelijk is. De prijs is van het digitale bestand, mocht je iets gedrukt willen hebben, dan kan dit in overleg.

Fotografie

Van productfotografie tot portretfoto’s. Ik ben van alle markten thuis en vind alles even leuk. Vul jouw website en social media kanalen aan met persoonlijke foto’s van jou, je kantoor en/of je producten. Laten we samen brainstormen over hoe we jouw merk goed in beeld kunnen brengen.

lijntekening

Als het gaat om cadeaus geven, is er niets dat zo’n persoonlijke touch toevoegt om het extra speciaal en uniek te maken. Stel je voor dat je je meest gekoesterde herinnering omzet in een prachtige poster of aangepaste kaart die je voor altijd kunt koesteren.

En geloof mij, er is niets beters dan iets met een persoonlijke touch. Laten we iets unieks creëren!

"Maak het persoonlijk."

Meer ideeën?

Heb jij hulp nodig bij je grafische uitingen en staat er niet iets tussen wat bij jou past? Neem vrijblijvend contact op, dan kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.