JOUW LOGO

VAL OP MET CREATIVITEIT

Born to create

Ben jij net een nieuw bedrijf gestart of ben je toe aan vernieuwing? Een logo is een enorm belangrijk aspect. Het is de uitstraling van jouw bedrijf! 

Een logo moet uniek, persoonlijk en herkenbaar zijn. Zet jouw bedrijf op de kaart met een gaaf logo. Daar help ik je graag bij.

Traject

Als je samen met mij het traject van een nieuw logo aan wilt gaan, dan gaan we er alles uithalen wat erin zit. Het is belangrijk dat het JOUW logo wordt. Ik maak het, maar het moet jouw passie uitstralen. Samen gaan we brainstormen en dat werk ik vervolgens uit tot een paar schetsen. En die schetsen leiden uiteindelijk tot het definitieve logo.

Brainstorm

Het gaat erom wat jij wilt uitstralen met jouw bedrijf! Daarom is het belangrijk om samen te kijken hoe we de missie, visie en het gevoel kunnen overbrengen in een logo.

Schetsfase

Met alle ideeën ga ik aan de slag en ik maak verschillende schetsen. 

Evaluatie

We hebben nu verschillende idee op papier staan. Deze bekijken we samen. Jij kan zelf het beste aanvoelen wat bij jou past.

Ontwerpfase

De aspecten van de schetsen die jou het meeste aanspreken worden nu gecombineerd tot één logo.

Evaluatie

Jouw logo is zo goed als af. We kijken er samen nog een keer naar en doen eventueel nog wat kleine aanpassingen

Voila, jouw logo!

Het gaat erom wat jij wilt uitstralen met jouw bedrijf! Daarom is het belangrijk om samen te kijken hoe we de missie, visie en het gevoel kunnen overbrengen in een logo.

Het eindresultaat

Na alle brainstormsessie en alle ontwerpen, ligt er uiteindelijk een gaaf logo te wachten om in gebruik te worden genomen. Maar je hebt meer dan alleen een logo, je hebt de uitstraling van jouw bedrijf. Het complete logo krijg je uiteraard, maar ook krijg je losse elementen uit het logo en de kleuren. Dit kun je later gebruiken in brieven, presentaties, posters etc. om zo jouw boodschap altijd in dezelfde stijl naar buiten kunt brengen.

Dus je krijgt:

  • Jouw logo in .jpeg .png .pdf en .eps (vectorbestand voor de drukker).
  • De losse elementen uit je logo.
  • Kleurcodes

JOUW LOGO