WEBSITE

VAL OP MET CREATIVITEIT

Born to create

We leven vandaag de dag in een digitale wereld. Omdat we steeds meer afhankelijk worden van het internet voor onze dagelijkse behoeften, moeten ook bedrijven online aanwezig zijn. Jouw website is jouw online etalage en visitekaartje.

Laat mij je helpen om jouw passie aan de wereld te laten zien door een website die echt jouw bedrijf vertegenwoordigt.

Traject

Als je samen met mij het traject van een nieuw logo aan wilt gaan, dan gaan we er alles uithalen wat erin zit. Het is belangrijk dat het JOUW website wordt. Ik maak het, maar het moet jouw passie uitstralen. Samen gaan we brainstormen en dat werk ik vervolgens uit tot een originele website.

Start

We gaan samen brainstormen over hoe we jouw merk het beste kunnen presenteren via een website. Ook zal ik je helpen bij het aanvragen van een domein en het vindbaar worden op Google.

Ontwerpfase

Er is nu een idee over wat de website uit moet stralen en welke informatie het moet bevatten. Ik ga aan de slag met alle ideeën.

Evaluatie

We gaan samen kritisch naar de website kijken. Voldoet het aan je verwachtingen en wat mis je nog?

Aanvullingen

Het grote gedeelte van de website staat. Nu kunnen de laatste aanvullingen gedaan worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld persoonlijke teksten. 

Voila, jouw website!

Jouw website is nu af en online! Ook geef ik jou een spoedcursus hoe je zelf aanpassingen kunt doen aan je website. Zo ben je onafhankelijk als je een tekst of foto aan wilt passen. Uiteraard kun je mij altijd om hulp vragen als je later een aanpassing wilt waar je niet uitkomt.

Het eindresultaat

  • Website in jouw huisstijl.
  • Spoedcursus Website onderhouden: Je kunt de website straks zelf aanpassen, dus je zit niet vast aan aanpassingskosten.
  • Je kunt mij altijd bellen voor hulp.

JOUW LOGO